![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Jestem nowy animator i jesteśmy robienie małych Maya filmu w 2009 roku. Iwe są przy użyciu następujących config AMD Phenom 8450 X3 Tri-Core Processor Gigabyte 780 G Chipset płyty głównej (GA-MA78GM-S2H) 500 GB SATA HDD - Seagate2 GB, Corsair DDR2 RAM @ 800 MHz XMS2 (2 GB) Enterage ATX Gabinetu + 450 Watts ATI Radeon HD 3200 Graphics (synchmaster) na pokładzie karty Jak prace nad modelowaniem daje błąd krytyczny i rejestruje się. Próbowałem Maya 7, ale również ten sam problem. Staraliśmy formatowania komputera, ponowne zainstalowanie maya, usuwanie historii i plików tymczasowych itd., nie pracował. W teksturowania spowalnia komputera. W olinowania to po prostu loguje się z oprogramowaniem. Sprawdziłem funkcji na pokładzie karty graficznej na netto i wydaje się mój config jest godna. Mój komp facet zaproponował ATI (ASUS) 3450 karty, aby tego uniknąć. Czy N-vidia karty jak ge 8500/8600 lepszym rozwiązaniem trhan wyżej? Proszę zasugerować co podstawowe i karty powinny być używane do wrk sprawnie na moim komputerze. Pozdrowienia RA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Której wersji systemu Windows używasz i jaki sterownik karty graficznej używasz i gdy nie otrzymasz od kierowcy?