![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Som nový animátor a robíme malý film v Maya 2009. Iwe sa pomocou nasledujúcich config AMD Phenom 8450 X3 Tri-Core procesorov Gigabyte G 780 Čipová Základné dosky (GA-MA78GM-S2H) 500 GB SATA HDD - Seagate2 GB, Corsair DDR2 RAM @ 800 Mhz XMS2 (2 GB) Enterage ATX kabinetu + 450 wattov ATI Radeon HD 3200 grafiku (synchmaster) na palube karty Rovnako ako aj práce na modelovanie dáva fatálna chyba a prihlási sa. Snažil som sa Maya 7, ale aj rovnaký problém. Pokúšali sme sa formátovanie PC, přeinstaloval Maya, mazanie histórie a dočasných súborov atď, atď, čo pracoval. V texturované PC spomaľuje. Vo vybavení je jednoducho prihlásia z softvér. Overil som si charakteristiky vozidlového grafických kariet na čisté a zdá sa, môj config je slušné. Môj comp chlap naznačujú ATI (ASUS) 3450 kariet, aby sa zabránilo to. Je N-Vidia karty, ako ge 8500/8600 lepšia voľba trhane vyššie? Prosím, čo naznačujú základné karty by mali byť aj použitie k wrk bezproblémově na mojom stroji. Pozdravy RA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akú verziu systému Windows je používate a aké ovládače pre grafické karty je vám pomocou a kedy si sa dostal vodič z?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako môžem použiť grafické karty je Ram? | Drzá | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12.září 2009 03:16 |
| Potreba novej grafickej karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. januára 2008 13:28 |
| Pomôžte mi kúpiť nové grafické karty | bliz | Graphics Cards & Monitory | 33 | 27. novembra 2007 19:15 |
| Ktoré grafické karty ku kúpe? | hartleyb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. november 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |