![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Ја сам нови аниматор и ми радиш мали филм у Маыа 2009. Иуе користите следеће цонфиг АМД Пхеном 8450 Кс3 Три-Цоре Процессор Гигабајт 780 Г цхипсет матичне плоче (ГА-МА78ГМ-С2Х) ХДД 500 ГБ САТА - Сеагате2 ГБ, Гусар ДДР2 РАМ-а @ 800 МХз КСМС2 (2 ГБ) Ентераге АТКС Кабинет + 450 У АТИ Радеон ХД 3200 графика (сынцхмастер) картицу на броду Као што сам радити на моделирање даје кобне грешке и логове оут. ЈА суђен Маыа 7 али такође исти проблем. Покушали смо форматинг ПЦ, поново инсталирајте Маыа, брисање историје и темп филес етц етц, ништа радили. У текстуринг ПЦ успорава. У лажирање то само логове од софтвер. ЈА провјерити обиљежја на броду је графичка картица на нету и чини се да је моја конфиг је пристојан. Мој цомп предложен један момак АТИ (Асус) 3450 картицу како би се избегло то. Је Н-види картице попут ГЕ 8500/8600 бољу опцију трхан горе? Молимо вас да предложи шта основне картице требам користити како би урк глатко на мој машина. Поздрави РА |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Која верзија система Уиндоус коју користите се и што возач за графичке картице коју користите и где сте се добити од возача?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како се користи графичка картица као РАМ? | Месинга | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12. Јул 2009 03:16 |
| Требате нову графичку картицу | Блацк Магиц | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 2 јануар 2008 13:28 |
| Помозите ми да купите нову Графичка картица | близу | Грапхицс Цардс & Мониторс | 33 | 27 новембар 2007 19:15 |
| Коју графичку картицу купити? | хартлеыб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 7 новембар 2007 16:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |