![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, Ben yeni canlandırıcı ve Maya 2009 yılında küçük bir filmi yapıyorsun. Iwe aşağıdaki yapılandırma kullanıyorsanız AMD Phenom 8450 X3 Tri-Çekirdekli İşlemci Gigabayt 780 G Chipset Anakart (GA-MA78GM-S2H) 500 GB SATA HDD - Seagate2 GB, Korsan DDR2 RAM 800 Mhz XMS2 (2 GB) @ Enterage ATX Kabin + 450 Watt ATI Radeon HD 3200 grafik kartı üzerinde kurulu (synchmaster) O ölümcül hatayı veriyor ve günlükleri modelleme i eser olarak. Ben de aynı sorunu Maya 7 çalıştım. Biz, pc, yeniden yükleme Maya Biçimlendirme çalıştı tarih ve geçici dosyaları etc silerek, hiçbir şey çalıştı. PC yavaşlar tekstüre olarak. Bu donanım olarak sadece yazılım dışında girer. Ben Net ve yapılandırım görünüyor iyi olduğunu pano üzerinde grafik kartının özelliklerini kontrol. Benim Zorunlu adam bunu önlemek için ATI (ASUS) 3450 kartı önerdi. Bir N-GE 8500/8600 gibi vidia kart daha iyi bir seçenek trhan yukarıdaki? Lütfen Temel kartı ben sorunsuz benim makinede wrk ne kullanarak olmalıdır öneririz. Saygılar Arş.Gör |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pencere hangi sürümünü ve grafik kartı için kullandığınız ve hangi sürücü kullanıyorsanız nereden sürücü elde ettiniz?