![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, Я новий аніматора, і ми робимо невеликий фільм в Maya 2009. IWE використовуються наступні конфігурації AMD Phenom 8450 X3 Tri-Core Processor Gigabyte 780 г чіпсета материнської плати (GA-MA78GM-S2H) 500 GB SATA HDD - Seagate2 ГБ, Corsair DDR2 RAM @ 800 MHz XMS2 (2 Гб) Enterage ATX кабінету + 450 Вт ATI Radeon HD 3200 Graphics (synchmaster) на борту карт Як я працюю з моделювання дає фатальну помилку і виходить з системи. Я спробував Maya 7, а також та сама проблема. Ми намагалися форматування комп'ютера, перевстановлення майя, історія і видалення тимчасових файлів і т.д. і т.д., нічого не виходило. У текстурування ПК сповільнюється. У фальсифікації просто виходить з програми. Я перевірив особливо на борту графічну карту на чисті і, здається, мій конфігураційний є гідною. Мій хлопець запропонував Comp ATI (ASUS) 3450 карткою, щоб уникнути цього. Є п-Vidia карти, як GE 8500/8600 кращим варіантом trhan вище? Будь ласка, запропонуйте основної картки я повинен використовувати для WRK гладко на моїй машині. Привіт РА |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яку версію Windows Ви використовуєте і які драйвера для відеокарти ви використовуєте і де ви отримаєте драйвер?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як я можу використовувати Графічні карти як Рам? | Brazen | Графічні карти & Монітори | 4 | 12 вересня 2009 03:16 |
| Потрібна нова графічна карта | Чорна магія | Графічні карти & Монітори | 2 | 2 січня 2008 13:28 |
| Допоможіть мені купити нові графічні карти | поблизу | Графічні карти & Монітори | 33 | 27 листопада 2007 19:15 |
| Яку відеокарту купити? | hartleyb | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2007 16:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |