менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Право графічної карти для GA-MA78GM-S2H

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 грудня 2008, 01:05
Нові члени групи

Default Право графічної карти для GA-MA78GM-S2H

Гей, хлопці,

Я новий аніматора, і ми робимо невеликий фільм в Maya 2009. IWE використовуються наступні конфігурації

AMD Phenom 8450 X3 Tri-Core Processor
Gigabyte 780 г чіпсета материнської плати (GA-MA78GM-S2H)
500 GB SATA HDD - Seagate2 ГБ,
Corsair DDR2 RAM @ 800 MHz XMS2 (2 Гб)
Enterage ATX кабінету + 450 Вт
ATI Radeon HD 3200 Graphics (synchmaster) на борту карт

Як я працюю з моделювання дає фатальну помилку і виходить з системи. Я спробував Maya 7, а також та сама проблема. Ми намагалися форматування комп'ютера, перевстановлення майя, історія і видалення тимчасових файлів і т.д. і т.д., нічого не виходило. У текстурування ПК сповільнюється.
У фальсифікації просто виходить з програми.

Я перевірив особливо на борту графічну карту на чисті і, здається, мій конфігураційний є гідною.

Мій хлопець запропонував Comp ATI (ASUS) 3450 карткою, щоб уникнути цього. Є п-Vidia карти, як GE 8500/8600 кращим варіантом trhan вище?
Будь ласка, запропонуйте основної картки я повинен використовувати для WRK гладко на моїй машині.
Привіт
РА
Old 14 грудня 2008, 07:50
Rik
Забороненої угруповання

Default Право графічної карти для GA-MA78GM-S2H

Яку версію Windows Ви використовуєте і які драйвера для відеокарти ви використовуєте і де ви отримаєте драйвер?

Моя система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 3000 + 64bit Ньюкасл S754
Материнська плата:
ASUS K8V-X
ОЗУ:
512meg Infineon PC3200
Графічна карта (и):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 Мб
Звукова карта:
AC97
Жорсткий диск (и):
40gig, 80gig і 200gig
Оптичний привід (и):
1 * запису компакт-дисків, 1 * DVD-ROM
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Тепер доступ до Інтернету
Монітор (и):
Dell 19 "
Операційна система (и):
Xp Pro
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як я можу використовувати Графічні карти як Рам? Brazen Графічні карти & Монітори 4 12 вересня 2009 03:16
Потрібна нова графічна карта Чорна магія Графічні карти & Монітори 2 2 січня 2008 13:28
Допоможіть мені купити нові графічні карти поблизу Графічні карти & Монітори 33 27 листопада 2007 19:15
Яку відеокарту купити? hartleyb Графічні карти & Монітори 1 7 листопада 2007 16:40
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.