![]() |
|
| |||
| |||
| Има ли някой е имал опит РСО-Ing EVGA графични карти? Ive трябва да направим така, мина за малко, но има стикер, отделени по време на инсталиране (freakishly ли остана на една от моите захранващи кабели и имам чудесен наполовина) момчета / (момичета, може би?) мисля, че това ще премахне възможността на РСО? Не съм сигурен, където тази тема трябва да върви така си помислих, че е била възложена хардуер, нали .....? |
|
| |||
| |||
| IM Съжалявам да кажа, че сте probally навик да може да го върне, тъй като стикер, се казва "гаранция се анулират, ако отстранени. все пак се свържете с търговец на дребно или иначе и да поиска от тях, може да получите късмет. |
|
| |||
| |||
| добри новини! е казах, че може да РСО страна! Wooo! го изпратили днес. Ако те го отрече пред вратата IM ще се сърди, така че много ядосан. |
|
| |||
| |||
| О, добре, ти deffenitally им казал, че стикерът липсва ви didn't? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| EVGA 9800 GX2 Ужасно Artifacting | Бренда | Графика на карти & Монитори | 1 | 6 юни 2009 13:09 |
| Имате нужда от помощ overclocking evga 780i FTW | phqinhippy | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 20 май 2009 14:43 |
| Кое е по-добре ...... XFX или EVGA???? | tboo | Графика на карти & Монитори | 3 | 4-ти септември 2008 10:00 |
| 8800GT 512MB срещу 8800 GTS SUPERCLOCKED ОТ EVGA Кое е по-добре? | Compasky | Графика на карти & Монитори | 6 | 16-то Jan 2008 16:19 |
| EVGA 8800 Ultra в Обединеното кралство? | Cew27 | Графика на карти & Монитори | 11 | 14 Jan 2008 00:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |