![]() |
|
| |||
| |||
| má někdo nějaké zkušenosti RMA-ing EVGA grafické karty? ive got tomu tak i moje, ale mám malý štítek odstraněny během instalace (freakishly zasekl na jeden z mých silových kabelů a dostal roztrhl na dvě poloviny) vy / (holky možná?), myslíte, že to by vyloučila možnost RMA? nejsou jisti, kde toto vlákno by mělo jít až tak jsem to udělal zahrnuje hardware, právo .....? |
|
| |||
| |||
| im sorry říct, že jste zvyklý probally se budou moci vrátit, protože štítek říká, že 'záruka neplatná, pokud odstraněn'. Nicméně kontaktujte prodejce a zeptejte se jich stejně, možná budete mít štěstí. |
|
| |||
| |||
| good news! bylo mi řečeno, já mohl rma část! wooo! poslala ji do dnes. Jestliže oni to popírají, u dveří im bude zlobit, tak strašně zlobí. |
|
| |||
| |||
| ach dobrý, ty deffenitally jim řekl, že nálepka byla chybějící didnt vy? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| EVGA 9800 GX2 Hrozné Artifacting | Brenda | Graphics Cards & Monitory | 1 | 6. června 2009 13:09 |
| Potřebujete pomoc přetaktování evga 780i FTW | phqinhippy | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 20. května 2009 14:43 |
| Který je lepší ...... XFX a EVGA?? | tboo | Graphics Cards & Monitory | 3 | 4. Září 2008 10:00 |
| 8800GT 512mb oproti 8800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Který je lepší? | Compasky | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16. leden 2008 16:19 |
| EVGA 8800 Ultra ve Velké Británii? | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 14. leden 2008 00:25 |
| Thread Nástroje | |
| |