![]() |
|
| |||
| |||
| je bilo tko je bilo koji iskustvo RMA-ing EVGA grafičkih kartica? ive je dobio to učiniti za moje ali je dobio malo naljepnica uklonjena tijekom instalacije (freakishly zaglavio na jednu od mojih energetski kabeli i dobio ripped u pola) you guys / (cure možda?) mislim da bi to eliminirati mogućnost RMA? ne siguran gdje svi ovaj thread trebao ići na taj način JA podoba to učinio uključuje hardver, zar ne .....? |
|
| |||
| |||
| žao im reći da ste probally neće biti u mogućnosti to vratiti jer kaže naljepnicu "jamstvo je ništavna ako ukloniti '. međutim kontakt prodavača ionako i njih pitajte, možda ćete dobiti sretan. |
|
| |||
| |||
| dobra vijest! rečeno mi je mogao RMA dio! Wooo! ga poslali u danas. Ako oni to poriču im na vrata će se ljutiti, na taj način vrlo ljut. |
|
| |||
| |||
| Oh dobro, ti deffenitally im je rekao da je naljepnica nedostaje vam nije? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| EVGA 9800 GX2 užasan Artifacting | brenda | Graphics Cards & Monitors | 1 | 6. lipnja 2009 13:09 |
| Trebate pomoć overclocking evga 780i FTW | phqinhippy | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 20. svibanj 2009 14:43 |
| Koji je bolji ...... XFX i EVGA?? | tboo | Graphics Cards & Monitors | 3 | 4. Sep 2008 10:00 |
| 8800GT 512MB vs 8800 Gts SUPERCLOCKED PREMA EVGA Koje je bolje? | Compasky | Graphics Cards & Monitors | 6 | 16 siječanj 2008 16:19 |
| EVGA 8800 Ultra u Velikoj Britaniji? | Cew27 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 14 siječanj 2008 00:25 |
| Thread Tools | |
| |