kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

RMA eVGA

Reply

Téma eszközök
Old Február 2, 2008, 21:03
Csoport tagja

Default RMA eVGA

azt bárki is olyan tapasztalatot RMA-ING EVGA grafikus kártya?
ive got, hogy ezt az enyém, de a kis matrica van távolítani a telepítés során (borzalmasan ragadt, hogy az egyik tápkábelek és kapott szakadt félbe)

srácok / (lányok talán?) Szerintem ez megszüntetné a lehetőséget az RMA?

Nem tudom, hol ez a téma menjen úgy gondoltam, ez tett magában hardver, igaz .....?
Old Február 3, 2008, 14:59
Donor Group

Default RMA eVGA

im sorry, hogy azt mondja, hogy probally szokás kell tenni, hogy visszatérjen, mert a matrica azt mondja, "garancia érvényét veszti, ha eltávolítják". Ugyanakkor a kapcsolatot a kiskereskedő is, és kérje meg őket, talán szerencséd lesz.
Old Február 4, 2008, 19:33
Csoport tagja

Default RMA eVGA

jó hír! azt mondták tudtam rma a részét! wooo! mailben is ma. Ha tagadják, hogy az ajtóban im lesz mérges, ezért nagyon dühös.
Old Február 5, 2008, 02:21
Donor Group

Default RMA eVGA

oh jó, akkor deffenitally elmondta nekik, hogy a bélyeg hiányzott didnt you?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
EVGA 9800 GX2 Szörnyû Artifacting brenda Grafikus kártyák és monitorok 1 6. június 2009 13:09
Segítségre van szüksége overclocking evga 780i FTW phqinhippy Processzorok, alaplapok és RAM 1 20. május 2009 14:43
Melyik a jobb ...... XFX vagy EVGA???? tboo Grafikus kártyák és monitorok 3 4. Sep 2008 10:00
8800GT 512MB vs 8800 GTS SUPERCLOCKED ÁLTAL EVGA Melyik a jobb? Compasky Grafikus kártyák és monitorok 6 16. január 2008 16:19
EVGA 8800 Ultra-Britanniában? Cew27 Grafikus kártyák és monitorok 11 14. január 2008 00:25
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.