![]() |
|
| |||
| |||
| azt bárki is olyan tapasztalatot RMA-ING EVGA grafikus kártya? ive got, hogy ezt az enyém, de a kis matrica van távolítani a telepítés során (borzalmasan ragadt, hogy az egyik tápkábelek és kapott szakadt félbe) srácok / (lányok talán?) Szerintem ez megszüntetné a lehetőséget az RMA? Nem tudom, hol ez a téma menjen úgy gondoltam, ez tett magában hardver, igaz .....? |
|
| |||
| |||
| im sorry, hogy azt mondja, hogy probally szokás kell tenni, hogy visszatérjen, mert a matrica azt mondja, "garancia érvényét veszti, ha eltávolítják". Ugyanakkor a kapcsolatot a kiskereskedő is, és kérje meg őket, talán szerencséd lesz. |
|
| |||
| |||
| jó hír! azt mondták tudtam rma a részét! wooo! mailben is ma. Ha tagadják, hogy az ajtóban im lesz mérges, ezért nagyon dühös. |
|
| |||
| |||
| oh jó, akkor deffenitally elmondta nekik, hogy a bélyeg hiányzott didnt you? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| EVGA 9800 GX2 Szörnyû Artifacting | brenda | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 6. június 2009 13:09 |
| Segítségre van szüksége overclocking evga 780i FTW | phqinhippy | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 20. május 2009 14:43 |
| Melyik a jobb ...... XFX vagy EVGA???? | tboo | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 4. Sep 2008 10:00 |
| 8800GT 512MB vs 8800 GTS SUPERCLOCKED ÁLTAL EVGA Melyik a jobb? | Compasky | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 16. január 2008 16:19 |
| EVGA 8800 Ultra-Britanniában? | Cew27 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 14. január 2008 00:25 |
| Téma eszközök | |
| |