mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

RMA EVGA

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 2, 2008, 21:03
Narys

Default RMA EVGA

Has anyone neturėjo patirties RMA-Ing EVGA vaizdo plokščių?
Ive got to padaryti už mano, bet mažai lipdukas gavo išimti per install (freakishly užstrigo, kad vienas iš mano galios kabelių ir gavo kankina per pusę)

Jūs vaikinai / (o gal merginos?) manau, kad tai būtų pašalinti RMA galimybė?

nežinote, kur šioje temoje turėtų vykti taip, aš raštuotas ji apima įrangą, teisė .....?
Old 3 vasaris 2008, 14:59
Donorų grupės

Default RMA EVGA

im sorry pasakyti, kad jūs probally papratimas galės sugrįžti, nes lipdukas sako: "Garantija negalioja, jeigu pašalintos". Tačiau Kontaktai pardavėjas vistiek ir paprašykite jų, galite gauti pasisekė.
Old Vasaris 4, 2008, 19:33
Narys

Default RMA EVGA

Gera naujiena buvo pasakyta, galėčiau RMA dalis! Wooo! paštu jį šiandien. Jei jie tai neigia prie durų jiems bus piktas, todėl labai piktas.
Old 5 vasaris 2008, 02:21
Donorų grupės

Default RMA EVGA

O geras, jūs deffenitally pasakė jiems, kad lipdukas trūko didnt you?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.