![]() |
|
| |||
| |||
| má niekto nejaké skúsenosti RMA-ing EVGA grafické karty? ive got to tak aj moje, ale mám malý štítok odstránené počas inštalácie (freakishly zasekol na jeden z mojich silových káblov a dostal roztrhlo na dve polovice) vy / (holky možná?), myslíte, že to by vylúčila možnosť RMA? nie sú istí, kde toto vlákno by malo ísť až tak som to urobil zahŕňa hardvér, právo .....? |
|
| |||
| |||
| im sorry povedať, že ste zvyknutý probally sa budú môcť vrátiť, pretože štítok hovorí, že 'záruka neplatná, ak odstránený'. Avšak kontaktujte predajcu a spýtajte sa ich rovnako, možno budete mať šťastie. |
|
| |||
| |||
| good news! bolo mi povedané, ja mohol rma časť! wooo! poslala ju do dnes. Ak oni to popierajú, pri dverách im bude hnevať, tak strašne hnevá. |
|
| |||
| |||
| ach dobrý, ty deffenitally im povedal, že nálepka bola chýbajúca didnt vy? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| EVGA 9800 GX2 Hrozné Artifacting | Brenda | Graphics Cards & Monitory | 1 | 6. júna 2009 13:09 |
| Potrebujete pomoc přetaktování evga 780i FTW | phqinhippy | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 20. mája 2009 14:43 |
| Ktorý je lepší ...... XFX a EVGA?? | tboo | Graphics Cards & Monitory | 3 | 4. September 2008 10:00 |
| 8800GT 512mb oproti 8800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Ktorý je lepší? | Compasky | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16. január 2008 16:19 |
| EVGA 8800 Ultra vo Veľkej Británii? | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 14. január 2008 00:25 |
| Thread Tools | |
| |