![]() |
|
| |||
| |||
| Да ли је неко имао било које искуство РМА-ИНГ ЕВГА графичким картицама? Иве је добио то за рудник, али мало сам уклонио налепницу током инсталације (фреакисхлы се заглавио на једну од мојих енергетске каблове и добио поцепао на пола) момци / (можда девојке)? мислите да ће елиминисати могућност РМА? нисте сигурни где се ово нити треба да иде сам схватио то урадио подразумева хардвер, зар не .....? |
|
| |||
| |||
| ИМ жао да кажем да пробаллы неће бити у стању да га врате, јер налепница каже 'гаранција неважећа ако уклоњен. али свеједно контакт са продавцем и распитајте се, можда ћете добити среће. |
|
| |||
| |||
| Добра вест! Речено ми је да РМА део! уооо! послат је у данас. Ако они то одбити на улазу Чет бити љут, па врло љут. |
|
| |||
| |||
| Ох добро, ти деффениталлы им рекли да је налепница диднт вам недостаје? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЕВГА 9800 ГКС2 ужасан Артифацтинг | бренда | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 6. јуна 2009 13:09 |
| Требате помоћ Оверцлоцкинг евга 780и ФТУ | пхкинхиппы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 20 мај 2009 14:43 |
| Који је бољи ...... КСФКС и ЕВГА?? | тбоо | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 4. Сеп 2008 10:00 |
| 8800ГТ 512МБ вс 8800 Гтс СУПЕРЦЛОЦКЕД ПРЕМА ЕВГА Које је боље? | Цомпаскы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 16 јануар 2008 16:19 |
| ЕВГА 8800 Ултра у Великој Британији? | Цеу27 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 14 јануар 2008 00:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |