![]() |
|
| |||
| |||
| Хтось мав досвіду RMA-Ing відеокарти EVGA? Ive Got зробити це для моєї маленької, але наклейка є видалені під час встановлення (капризно застрягли на одному з моїх кабелів і отримав розірвало навпіл) ви, хлопці, / (дівчата, може бути?) думаю, що це дозволить усунути можливості RMA? НЕ знаєте, де ця нитка повинна йти тому я вирішив, це було включати апаратне забезпечення, права .....? |
|
| |||
| |||
| Im Sorry сказати, що ви probally не зможете повернути його, тому що наклейка говорить: "гарантія анулюється, якщо вилучено. Однак зверніться до продавця в будь-якому випадку і запитайте їх, ти можеш стати щасливчиком. |
|
| |||
| |||
| Гарна новина! Мені сказали може RMA частину! Wooo! відправив його сьогодні. Якщо вони заперечують її біля дверей їм буде сердиться, так що дуже сердитий. |
|
| |||
| |||
| О, добре, ви deffenitally сказав їм, що наклейка не вистачає хіба ви? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| EVGA 9800 GX2 Awful Артефакти | Бренда | Графічні карти & Монітори | 1 | 6 червня 2009 13:09 |
| Потрібна допомога розгону EVGA 780i FTW | phqinhippy | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 20 травня 2009 14:43 |
| Який краще ...... XFX і EVGA?? | tboo | Графічні карти & Монітори | 3 | 4 вересня 2008 10:00 |
| 8800GT 512MB проти 8800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Яка краще? | Compasky | Графічні карти & Монітори | 6 | 16 січня 2008 16:19 |
| EVGA 8800 Ultra у Великобританії? | Cew27 | Графічні карти & Монітори | 11 | 14 січня 2008 00:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |