![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Aight момчета са ми ми издокарвам и вървят за около два месеца и аз я обичам. Аз бях играя Bioshock от максималната резолюция w / всички екстри поддръжка и тя изглежда AMAZING на моя 24 ". I качват Crysis снощи за $ 20 и навик да ме пуснете го някъде близо до моето монитори 1920X1080 родния reslotion и аз знам Картата може да направи тази резолюция B / C пускам го на bioshock. Той казва, че резолюцията isn't подкрепени от моята настройка. Im текат я максималната резолюция, че ще споделите с мен и тя изглежда доста добре. Трябваше да отиде дори по-ниско по време на играта B / C имаше лек намек на МИГ и annoyed мен ....... така въпроса ми е това, което е сигурна скорост часовник мога да карам прекалено силно на gpu и gpu паметта също, W / O печене това? И Ако го бях направил това ще помогне? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В 4850 е проектиран за 1680x1050 или по-долу. Когато пристигнеш в 24 "монитори на общата мъдрост е да се получи нещо по-мощно като 4870 или GTX 260. Там вече не е най-много за overclocking, които трябва да намерят своя. Това зависи много от останалата част на настройка, както и вида на карта, която получавате.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Въглероден за какво става? В издокарвам можете да ми помогнете дизайн е голяма BTW. Видях монитора на Newegg за известно време, но couldnt си го позволим. След това те са имали 60 $ мигновени отстъпка и безплатна доставка затова качват го. Съм свикнал да се докосваш моята карта за известно време, както го прави страхотно w / моята Blu лъчи (причината за изграждане издокарвам) и играта да изглежда доста добре, както добре. Аз просто се чудех дали може да се окаже по-добро. И благодаря за "мъдростта" на картата информация, АЗ didnt знаят това. |
|
| |||
| |||
| Да, трябваше да е известно, че щях да ти каза да получи 260: P Overclocking ще помогне, но Crysis е само трудна, зле оптимизирана игра. Радвам се, че останалата част от него на работа се оправи.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да бях планирал да модернизация моя монитор, но не и този скоро. Не бих могла да споделя, че се справят отида от. Какво искаш да кажеш с 260? |
|
| |||
| |||
| А над clocking направи помогне на графики, но играта ще започне glitching всеки сега и тогава, като изостават и пиксел цвета на някаква. Мисля, Im ще имат своя страна някои от детайлите неща от ... аз мисля, че мога да живея без нея все пак. |
|
| |||
| |||
| 260 = GTX 260, има много добри сделки за тях сега (видях един за 199 $ с фабричен overclock).
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изберете Auto overclock в прекалено силно, след като установи своята Макс, намаление от 10mhz ядрото и паметта
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|