![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Aight kluci jsem měl můj plošinu nahoru a běží asi dva měsíce a já miluju. Byl jsem hrát BioShock na max rozlišení w / všechny goodies zapnuto a vypadá to CESKÉ na mém 24 ". Vyzvedla jsem Crysis včera za 20 dolarů a je zvyklý ať mi spustit kdekoli v blízkosti mého monitory 1920X1080 nativní reslotion a vím, že Kartu můžete udělat, aby usnesení b / c I spustit na BioShock. Tvrdí, že usnesení isnt podporované moje nastavení. Im běží to na max rozlišení bude dejte mi a vypadá to docela zatraceně dobrý. Musel jsem se jít ještě nižší při hry b / c došlo k mírnému nádechem lag a rozmrzelí mě ....... takže moje otázka zní, co je bezpečné hodinami rychlostní bych rychloběhem na GPU a paměti GPU příliš, w / o pečení je? A když jsem se jí pomoci? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V 4850 je určena pro 1680x1050 nebo níže. Když se dostanete do 24 "monitory společné moudrost je něco silnější jako 4870 nebo 260 GTX. Neexistuje žádný soubor max pro přetaktování, musíte najít svůj vlastní. Záleží hodně na zbytku se nastavování a typ karty máte.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Carbon co jde to? Plošiny mi pomoci design je skvělý btw. Viděl jsem na monitoru Newegg na chvíli, ale couldnt si to dovolit. Pak měli $ 60 instant slevy a volný plavby tak jsem si vybral to. Jsem zvyklý se dotýká mé karty na chvíli, protože dělá velký w / my blu paprsky (důvod pro stavební plošinu) a hra se docela dobře vypadají stejně. Jen jsem se divil, když by mohlo být lepší. A díky za "moudrost" na kartě info, I didnt vědět. |
|
| |||
| |||
| Jo, musel jsem se znal bych vám řekl, abyste získali 260: p Overclocking by pomohlo, ale Crysis je jen náročná, špatně optimalizovaná hra. Jsem rád, že zbytek je vypracování pokuty.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Jo byl jsem na plánování upgradu mého monitoru, ale to není brzy. Nemohl jsem se nechat, že řešení by jít. Co myslíš tím 260? |
|
| |||
| |||
| A nad to stopování pomoci grafika, ale hra by se začít glitching tu a tam, jako zaostávající a pixel zbarvení nějaký. I think Im bude mít zase některé detaily, co se ... myslím, že mohu žít w / to myslím. |
|
| |||
| |||
| 260 = GTX 260, je tam hodně dobrých obchodů na nich nyní (Viděl jsem jeden na $ 199 za továrnu přetaktování).
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvolte auto přetaktování v rychloběh, jakmile zjistí jeho max, snížit ji 10mhz jádra a pamětí
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|