manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Running ATI Radeon HD 4850 at Max rezolucija 1920X1080 i Crysis

Reply

Thread Tools
Old 8. veljače 2009, 15:41
Member Group

Aight dečki sam imao moj opremiti gore i trčanje za oko dva mjeseca i JA hatar Internet. Ive 'bio igranje Bioshock na max rezoluciji w / svi artikli omogućeno Iznenađujuće i to izgleda na mom 24 ". Crysis sam pokupila sinoć za $ 20 i to navika pustiti mene pokrenite ga nigdje u blizini mojoj monitori 1920X1080 native reslotion i ja znam kartice mogu da rezolucija b / c JA trčanje to na bioshock. Ona kaže da je rezolucija nije podržan od moj setup. Im prikazivati ga na max rezoluciji da će me pustiti da izgleda lijepo i osuditi dobar. Morao sam ići čak niži u play igra B / C došlo je do blagog hint of lag i annoyed me ....... pa moje pitanje je što je siguran clock speed sam mogao pretjerati u GPU memoriju i GPU previše, w / o roštilju to? A ako sam će to pomoći?
Old 8. veljače 2009, 18:07
Donatorska Grupa

U 4850 je dizajniran za 1680x1050 ili dolje. Kada se u 24 "monitore zajedničke mudrosti da bi dobili nešto više moćno poput 4870 ili GTX 260.

Nema postaviti max za overclocking, morate pronaći sami. Ovisi puno na ostatak setup i vrsti kartice koju ste dobili.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 8. veljače 2009, 18:27
Member Group

Carbon dešava na koliko? The katarka you help me dizajn je super btw. Vidio sam na Newegg pratiti neko vrijeme, ali couldnt priuštiti to. Tada su imali $ 60 instant rabat i besplatne dostave pa sam pokupila ga. Ja navika se dira moju karticu za neko vrijeme, jer se veliki w / blu moje zrake (razlog za izgradnju katarka) i igra ne izgledaju prilično dobro kao dobro. Sam bio pravedan pitate ako sam mogla učiniti bolje. I hvala za "mudrost" na kartici info, ja znam da nije.
Old 8. veljače 2009, 22:01
Donatorska Grupa

Da, imao sam poznati su, rekao bih ti da se dobije 260: p Overclocking bi pomoći, ali je samo Crysis zahtjevan, loše optimizirana igra. Glad ostala je izrada fina.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 9. veljače 2009, 10:40
Member Group

Da sam bio na planiranje nadogradnje moj monitor, ali ne i ovo uskoro. Nisam mogao pustiti da idu po posao. Kako to misliš po 260?
Old 9. veljače 2009, 10:42
Member Group

I preko takta činio pomoć grafike out, ali igra će započeti glitching svaki sada i onda, kao i oklijevanje obezbojenje piksel neke vrste. Mislim Im će zauzvrat imati neki od detalja off stvari ... ja mislim da može živjeti w / ona ipak.
Old 9. veljače 2009, 16:13
Donatorska Grupa

260 = GTX 260, tu je dosta dobar na njima sada bavi (vidjela sam jedan za 199 $ sa tvornički overclock).
Old 10 veljača 2009, 17:40
Moderator / ica grupe

Odaberite Auto overclock užurbano, jednom utvrdi njegova max, smanjite ga 10mhz jezgre i memorije

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.