![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aight dečki sam imao moj opremiti gore i trčanje za oko dva mjeseca i JA hatar Internet. Ive 'bio igranje Bioshock na max rezoluciji w / svi artikli omogućeno Iznenađujuće i to izgleda na mom 24 ". Crysis sam pokupila sinoć za $ 20 i to navika pustiti mene pokrenite ga nigdje u blizini mojoj monitori 1920X1080 native reslotion i ja znam kartice mogu da rezolucija b / c JA trčanje to na bioshock. Ona kaže da je rezolucija nije podržan od moj setup. Im prikazivati ga na max rezoluciji da će me pustiti da izgleda lijepo i osuditi dobar. Morao sam ići čak niži u play igra B / C došlo je do blagog hint of lag i annoyed me ....... pa moje pitanje je što je siguran clock speed sam mogao pretjerati u GPU memoriju i GPU previše, w / o roštilju to? A ako sam će to pomoći? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U 4850 je dizajniran za 1680x1050 ili dolje. Kada se u 24 "monitore zajedničke mudrosti da bi dobili nešto više moćno poput 4870 ili GTX 260. Nema postaviti max za overclocking, morate pronaći sami. Ovisi puno na ostatak setup i vrsti kartice koju ste dobili.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Carbon dešava na koliko? The katarka you help me dizajn je super btw. Vidio sam na Newegg pratiti neko vrijeme, ali couldnt priuštiti to. Tada su imali $ 60 instant rabat i besplatne dostave pa sam pokupila ga. Ja navika se dira moju karticu za neko vrijeme, jer se veliki w / blu moje zrake (razlog za izgradnju katarka) i igra ne izgledaju prilično dobro kao dobro. Sam bio pravedan pitate ako sam mogla učiniti bolje. I hvala za "mudrost" na kartici info, ja znam da nije. |
|
| |||
| |||
| Da, imao sam poznati su, rekao bih ti da se dobije 260: p Overclocking bi pomoći, ali je samo Crysis zahtjevan, loše optimizirana igra. Glad ostala je izrada fina.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Da sam bio na planiranje nadogradnje moj monitor, ali ne i ovo uskoro. Nisam mogao pustiti da idu po posao. Kako to misliš po 260? |
|
| |||
| |||
| I preko takta činio pomoć grafike out, ali igra će započeti glitching svaki sada i onda, kao i oklijevanje obezbojenje piksel neke vrste. Mislim Im će zauzvrat imati neki od detalja off stvari ... ja mislim da može živjeti w / ona ipak. |
|
| |||
| |||
| 260 = GTX 260, tu je dosta dobar na njima sada bavi (vidjela sam jedan za 199 $ sa tvornički overclock).
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odaberite Auto overclock užurbano, jednom utvrdi njegova max, smanjite ga 10mhz jezgre i memorije
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|