![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Aight srácok már voltak fúrótoronyhoz menedzserek és körülbelül két hónap most és imádom. Már játszott a BioShock max felbontás w / minden jó, és lehetővé tette, hogy néz ki az én AMAZING 24 ". Felvettem Crysis tegnap este a 20 $, és szokás hadd futtassa bárhol közelében én monitorok 1920X1080 natív reslotion, és tudom, hogy a kártyát tehetünk, hogy az állásfoglalást b / c I run it on BioShock. Azt mondja, hogy az állásfoglalás isnt támogatott én beállítás. Im működik ez a max felbontás akkor engedd meg, és úgy néz ki elég jó. Volt, hogy még kevesebb alatt játék b / c némi késéssel a célzást, és bosszús nekem ....... így a kérdésem az, amit a biztonságos órajel tudtam overdrive a GPU és a GPU memória is, w / o pörkölésére ez? És ha nem fog segíteni?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A 4850 úgy tervezték, hogy 1680x1050 vagy alatt. Mikor a 24 "monitorok a közös bölcsesség van, hogy valami nagyobb teljesítményű, mint a 4870 vagy a GTX 260.
Nincs meg max overclocking, meg kell találni a saját. Attól függ a tétel a többi beállítás és típusú kártya lesz.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Carbon whats goin on? A kocsi nekem segíteni design nagy btw. Láttam, hogy a monitor a Newegg egy ideig, de couldnt afford it. Aztán volt egy 60 $ azonnali visszatérítés és a szabad hajózás ezért vette fel. Azt szokás a kártya megérintésekor én egy darabig, mivel nem nagy w / my Blu-sugarak (ok fúrótoronyhoz épület) és a játék néz ki, nagyon jó is. Én voltam csak csodálkozó ha tudnám, hogy jobb. És kösz a "bölcsesség" a kártya információk, I didnt know that.
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, én is ismert, akkor azt mondtam, hogy egy 260: p Túlhajtási segítene, de a Crysis csak egy igényes, rosszul optimalizált játék. Örülök a többi, hogy ki dolgozik jól.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Persze én tervezi korszerűsítés monitorom, de nem ez a hamarosan. Nem hagyom, hogy foglalkozni menni. Mit értesz azon, hogy 260?
|
|
|
|||
|
|||
|
És mint clocking nem segít a grafika, de a játék kezdődik glitching hébe-hóba, mint a lemaradó és pixel elszíneződése valami. Azt hiszem, Im lesz viszont bizonyos dolgokat, részletesen ki ... Azt hiszem, élő w / it is.
|
|
|
|||
|
|||
|
260 = GTX 260, van egy csomó jó foglalkozik őket most (láttam, az egyik a 199 $ a gyári overclock).
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Válassza ki az automatikus overclock az overdrive, ha úgy találja, hogy max csökkenése által 10MHz mag és a memória
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|