![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
|||
|
|||
|
Aight חבר 'ה, אני כבר היה לי חבל והפעלה במשך כחודשיים עכשיו ואני אוהב את זה. אני כבר משחק ב Bioshock רזולוציה מקסימלית W / כל טובים מופעלת והיא נראית מדהים על 24 ". לקחתי את crysis אמש עבור $ 20 והיא wont תן לי להפעיל את זה בכל מקום ליד אזור מפקחת 1920X1080 דובר reslotion ואני מכיר את הכרטיס יכול לעשות את זה רזולוציה ב / C אני מפעיל את זה על bioshock. זה אומר כי הפתרון isn't נתמכת על ידי תוכנית ההתקנה שלי. Im מפעיל אותו על מקסימום רזולוציה זה יאפשר לי וזה נראה די טוב, לעזאזל. הייתי צריך לעבור אפילו נמוך יותר במהלך משחק לשחק ב / C היה רמז קל של ל"ג והיא annoyed לי ....... אז השאלה שלי היא מה הוא בטוח מהירות השעון יכולתי overdrive את gpu ו gpu מדי זיכרון, W / O מקלה את זה? ו אם אני עשיתי את זה יהיה לעזור?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ה 4850 מיועדת 1680x1050 או למטה. כאשר תגיע ל 24 "עוקב אחר נפוץ הוא חוכמה להשיג משהו יותר חזק כמו 4870 או GTX 260.
אין להגדיר עבור overclocking מקסימלי, אתה חייב למצוא את עצמו. זה תלוי מאוד על שאר ההתקנה וסוג כרטיס שאתה מקבל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
פחמן על מה נוסע? חבל לך על העזרה לי העיצוב נהדר btw. ראיתי את לפקח על Newegg לזמן אבל couldnt להרשות לעצמו את זה. אחר כך היה 60 $ הנחה מיידית ובחינם משלוח אז לקחתי את זה. אני רגיל להיות הכרטיס שלי נוגע לזמן כפי שהיא עושה נהדר W / Blu שלי rays (סיבה לבניית לבוש) והמשחק נראה די טוב גם כן. אני רק תוהה אם אני יכול לעשות זאת טוב יותר. ותודה על "חכמה" מידע על הכרטיס, אני יודע כי didn't.
|
|
|
|||
|
|||
|
כן, היה ידוע לי, הייתי אומר לך, כדי לקבל 260: P Overclocking יעזור, אבל Crysis הוא רק דורש, רע מותאם המשחק. אני שמח השאר זה לא עובד בסדר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
|||
|
|||
|
כן, אני מתכננת לשדרג לי את המסך אבל זה לא בקרוב. אני לא יכול לתת לזה ללכת לפי העסקה. מה אתה מתכוון 260?
|
|
|
|||
|
|||
|
ולמעלה מ עשה clocking עזרה הגרפיקה החוצה, אבל היה להתחיל את המשחק glitching מדי פעם, כמו פיקסל ו השהיה של דהיה כלשהי. אני חושב Im הולך להפוך להיות חלק פרט לדברים off ... אני חושב שאני יכול לחיות W / למרות זאת.
|
|
|
|||
|
|||
|
260 = GTX 260, יש הרבה טוב על עסקות אותן עכשיו (ראיתי אחת עבור $ 199 עם המפעל overclock).
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
בחירה אוטומטית overclock ב overdrive, מוצאת את זה פעם אחת לכל היותר, להקטין אותו על ידי 10mhz הליבה והזיכרון
|