![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aight guys Man bija mana stendā ir izveidota un darbojas aptuveni diviem mēnešiem, tagad un mīlu to. Es esmu spēlē Bioshock uz max rezolūciju w / visi labumi iespējota, un tas izskatās AMAZING par manu 24 ". Es palielinājies Crysis pēdējā naktī uz 20 $ un tas paradis ļaujiet man palaist to pusi no manas monitoriem 1920x1080 native reslotion un es zinu karti var darīt šo rezolūciju b / c palaist to Bioshock. Tajā teikts, ka rezolūcija isn't atbalsta mana setup. Im rādīšanu pie max rezolūcijā ļaus mani, un tas izskatās diezgan damn good. Man bija iet vēl mazāk laikā spēle spēlēt b / c tur bija neliela mājienu nobīdi un tas kaitina mani ....... tāpēc mans jautājums ir tas, kas ir droša clock speed es varētu overdrive GPU un GPU atmiņa pārāk, w / o apdedzināšanas it? Un ja es tomēr būs tas palīdz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4.850 ir paredzēta 1680x1050 vai zemāk. Kad nokļūsiet 24 "monitors kopējā gudrība ir, lai saņemtu kaut ko jaudīgāku kā 4.870 vai GTX 260. Nav max nav noteikts overclocking, jums atrast savu. Tas ir atkarīgs no partijas pārējo uzstādīšanas un kartes veids jums.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Carbon whats goin on? Stendā jūs palīdzēsiet man dizains ir lieliska btw. Es redzēju uzraudzīt Newegg lai vienlaikus bet couldnt atļauties. Tad viņi bija $ 60 instant atlaides un bezmaksas piegāde, lai es to pacēla. Es paradis kas skar manu karti, bet tas nav liels w / my blu plaudis (iemesls, lai izveidotu platformu) un spēli tas izskatās diezgan laba, cik labi. Es tikai domāju, ja es varētu izdarīt labāk. Un paldies par "gudrības" par karti info, I didn't zinām. |
|
| |||
| |||
| Jā, bija man zināms, es būtu teicis, lai jūs saņemtu 260: p Overclocking varētu palīdzēt, bet Crysis ir tikai prasīga, slikti optimizēta spēle. Priecīgs pārējās tā darbojas out fine.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Yeah es plānošanu uzlabot manu monitoru, bet tas drīz. I couldn't let, kas nodarbojas iet ar. Ko jūs domājat ar 260? |
|
| |||
| |||
| Un vairāk nekā clocking bija palīdzēt grafikas Out, bet spēle sāktu glitching katru tagad un tad, tāpat kā apšuvums un pikseļu krāsas maiņa no kaut kāda. Es domāju, Im nāksies savukārt daži sīki lietas, pie ... Es domāju, ka varu dzīvot w / it though. |
|
| |||
| |||
| 260 = GTX 260, tur ir labas nodarbojas daudz par viņiem tagad (es redzēju vienu 199 $ ar rūpnīcu OVERCLOCK).
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izvēlieties auto OVERCLOCK ar overdrive, kad tā konstatē, tā max, to samazināt līdz 10MHz kodols un atmiņas
![]() |
|
| Bookmarks |