![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aight kluci som mal môj plošinu hore a beží asi dva mesiace a já miluju. Bol som hrať BioShock na max rozlíšenie w / všetky goodies zapnuté a vyzerá to česky na mojom 24 ". Vyzvedla jsem Crysis včera za 20 dolárov a je zvyknutý či mi spustiť kdekoľvek v blízkosti môjho monitory 1920X1080 nativní reslotion a viem, že Kartu môžete urobiť, aby uznesenie b / c I spustiť na BioShock. Tvrdí, že uznesenie isnt podporované moje nastavenia. Im beží to na max rozlíšenie bude dajte mi a vyzerá to docela zatraceně dobrý. Musel som sa ísť ešte nižšie pri hry b / c došlo k miernemu nádychom lag a rozmrzelí mě ....... takže moja otázka znie, čo je bezpečné hodinami rýchlostný bych rýchlobehom na GPU a paměti GPU príliš, w / o pečenie je? A keď som sa jej pomôcť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V 4850 je určená pre 1680x1050 alebo nižšie. Keď sa dostanete do 24 "monitory spoločnej múdrosť je niečo silnejšie ako 4870 alebo 260 GTX. Neexistuje žiaden súbor max pre přetaktování, musíte nájsť svoj vlastný. Záleží hodně na zvyšku sa nastavovanie a typ karty máte.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Carbon co ide to? Plošiny mi pomôcť design je skvelý btw. Videl som na monitore Newegg na chvíľu, ale couldnt si to dovoliť. Potom mali $ 60 instant zľavy a voľný plavby tak som si vybral to. Som zvyknutý sa dotýka mojej karty na chvíľu, pretože robí veľký w / my blu lúče (dôvod pre stavebné plošinu) a hra sa docela dobre vyzerajú rovnako. Len som sa divil, keď by mohlo byť lepšie. A vďaka za "múdrosť" na karte info, I didnt vedieť. |
|
| |||
| |||
| Jo, musel som sa poznal by som vám povedal, aby ste získali 260: p Overclocking by pomohlo, ale Crysis je len náročná, zle optimalizovaná hra. Som rád, že zvyšok je vypracovanie pokuty.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Jo bol som na plánovanie upgradu môjho monitora, ale to nie je skoro. Nemohol som sa nechať, že riešenie by ísť. Čo myslíš tým 260? |
|
| |||
| |||
| A nad to stopovanie pomoci grafika, ale hra by sa začať glitching tu a tam, ako zaostávajúce a pixel sfarbenie nejaký. I think Im bude mať zase niektoré detaily, čo sa ... myslím, že môžem žiť w / to myslím. |
|
| |||
| |||
| 260 = GTX 260, je tam veľa dobrých obchodov na nich teraz (Videl som jeden na $ 199 za továreň přetaktování).
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvoľte auto přetaktování v rýchla, akonáhle zistí jeho max, znížiť ju 10MHz jadra a pamätí
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Palit PCI Radeon HD 4850 Sonic Špeciálna Doplnenie (DDR5) | butski | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. júna 2009 13:15 |
| Palit Grafické karty Radeon 4850 Problem | Pablo15 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 29. máj 2009 03:42 |
| Ati 4850 | robina80 | Graphics Cards & Monitory | 15 | 29. október 2008 11:40 |
| Crysis: Warhead - ďalšie hre Crysis! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 17 | 3. októbra 2008 11:47 |
| Crysis Prerušené No ... Hardware Problém? | Dante3044 | PC a herné konzoly | 8 | 1. februára 2008 09:30 |
| Thread Tools | |
| |