![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Аигхт момци сам имао мој опремити горе и трчање за око два месеца и ЈА љубав то. Иве 'био играње Биосхоцк на макс резолуцији у / сви артикли омогућено Изненађујуће и то изгледа на мом 24 ". Црысис сам покупили синоћ за 20 $ и то навика пустити мене покрените га нигде у близини мојој монитори 1920Кс1080 нативе реслотион и ја знам картице могу да резолуција б / ц ЈА трчање то на биосхоцк. Она каже да је резолуција није подржан од мој сетуп. Им приказивати га на макс резолуцији да ће ме пустити да изгледа лепо и осудити добар. Морао сам ићи чак нижи у плаы игра Б / Ц дошло је до благог Хинт оф лаг и анноыед ме ....... па моје питање је шта је сигуран цлоцк спеед сам могао претјерати у ГПУ меморију и ГПУ превише, у / о роштиљу то? А ако сам ће то помоћи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У 4850 је дизајниран за 1680кс1050 или доле. Када се у 24 "мониторе заједничке мудрости да би добили нешто више моћно попут 4870 или ГТКС 260. Нема поставити макс за Оверцлоцкинг, морате пронаћи сами. Зависи пуно на остатак сетуп и врсти картице коју сте добили.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Царбон дешава на колико? Тхе катарка ыоу хелп ме дизајн је супер бту. Видео сам на Неуегг пратити неко време, али цоулднт приуштити то. Тада су имали 60 $ инстант Рабат и бесплатне доставе па сам покупили га. Ја навика се дира моју картицу за неко време, јер се велики у / Блу моје зраке (разлог за изградњу катарка) и игра не изгледају прилично добро као добро. ЈА је праведан питате ако сам могла учинити боље. И хвала за "мудрост" на картици инфо, ја знам да није. |
|
| |||
| |||
| Да, имао сам познати су, рекао бих ти да се добије 260: п Оверцлоцкинг би помоћи, али је само Црысис захтеван, лоше оптимизована игра. Глад остала је израда фина.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Да сам био на планирање надоградње мој монитор, али не и ово ускоро. Нисам могао пустити да иду по посао. Како то мислиш по 260? |
|
| |||
| |||
| И преко такта чинио помоћ графике оут, али игра ће започети глитцхинг сваки сада и онда, као и оклевања обезбојење пиксел неке врсте. Мислим Им ће заузврат да имају неки од детаља офф ствари ... ја мислим да може да живи у / она ипак. |
|
| |||
| |||
| 260 = ГТКС 260, ту је доста добар на њима сада бави (видела сам један за 199 $ са фабрички оверцлоцк).
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изаберите Ауто оверцлоцк ужурбано, једном утврди његова макс, смањите га 10мхз језгра и меморије
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦИ Палит Радеон ХД 4850 Сониц Посебне сабира (ДДР5) | бутски | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 2. јуна 2009 13:15 |
| Палит Радеон 4850 Графичка картица Проблем | Пабло15 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 29 мај 2009 03:42 |
| Ати 4850 | робина80 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 15 | 29 октобар 2008 11:40 |
| Црысис: бојеве глава - следећој игри Црысис! | цхеесепуфф | ПЦ & конзоле Игре | 17 | 3 октобар 2008 11:47 |
| Црысис Нот Руннинг Па ... Хардверски проблем? | Данте3044 | ПЦ & конзоле Игре | 8 | 1 фебруар 2008 09:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |