![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben uyduruvermek yaşadım ve yaklaşık iki ay şimdi için çalışan ve bunu seviyorum Aight çocuklar. Ben maksimum çözünürlük W Bioshock oynarken oldum bütün iyi etkin ve benim 24 ". Dün gece $ 20 Crysis aldım ve bu yaz her yerde benim izler 1920X1080 yerli reslotion yakın çalıştırın ve ben bildirin alışkanlık üzerinde AMAZING görünüyor kart b bu çözünürlük yapabilirsiniz / c ben Bioshock üzerinde çalıştırın. Bu çözünürlük isnt benim kurulum tarafından desteklenen söyledi. Im bana izin verir ve çok çok iyi görünüyor maksimum çözünürlükte Çalışıyorsa. Hatta alt sırasında gitmeliydi Oyun oynamak B / C bu gecikme ve hafif bir ipucu ve bana çok sorduğum soru ne çok / o da kavurma W GPU ve GPU bellek Overdrive bir kasası saat hızı is ....... rahatsız? Ve Eğer öyle yardımcı olacak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The 4850 için tasarlanmıştır 1680x1050 altında. Ne zaman 24 'ı "elde ortak akıl monitörleri gibi daha güçlü almak için bir 4870 veya GTX 260. There is no overclock için maksimum ayarlanmışsa, kendi bulmalıyız. Bu ayarı geri kalan ve bir çok bağlıdır kartı türünü elde.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Karbon üzerine gidiyorsun nedir? Beni tasarım yardım teçhizat büyük BTW olduğunu. Bir süre Newegg ama göze couldnt üzerindeki monitör gördüm. Sonra bunu ben aldım bir 60 $ anlık indirim ve ücretsiz kargo vardı. Bir süre için kart bitişik olmak alışkanlık öyle büyük W olarak / bina teçhizat için Blu ışınları (reason) ve oyun oldukça da iyi görünüyor. Eğer daha iyi yapabileceğinizi Ben sadece merak ediyorum. Ve kart bilgi üzerindeki "bilgelik" için teşekkürler, biliyorum didnt bu. |
|
| |||
| |||
| Evet, ben bir 260: yardımcı olacağını P Overclocking için bildirilmiş olmalı bilseydim, ama Crysis bir talep, çok iyi oyun. Bu sevindim geri kalan ince dışarı çalışıyor.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Evet ben de bu yakında Monitörümü terfi etmeye planlıyordu. Bu anlaşma ile gidelim couldn't. Ne 260 ile anlama geliyor? |
|
| |||
| |||
| Ve üzerinden clocking ama grafik yardım yaptı oyun arada sırada glitching başlayacak gibi bazı tür piksel leke kalmış. Ben Im bazı dönüm olacak çok detay şeyler kapalı ... I W yaşıyorum / bunu da düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| 260 = GTX 260, onları iyi anlamda çok geldi (I $ 199 için bir fabrika overclock ile) tek tek gördüm.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aşırı hız seçin otomatik overclock, bir kere, 10mhz çekirdek ve bellek ile azaltmak ve maksimum bulur
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
![]() |
|
| Bookmarks |