![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Aight хлопці я був моїм Ріг і працює близько двох місяців, і тепер я люблю його. Я граю в Bioshock на Макса резолюції W / все включено Goodies і виглядає приголомшливо на моєму 24 ". Я взяв Crysis вчора ввечері за $ 20 і це звичай дозвольте мені запустити його в будь-якому місці поруч з моїм рідним 1920x1080 монітори reslotion і я знаю, карти можна робити, що резолюція B / C я запускаю її на BioShock. Він каже, що резолюція хіба підтримує моя установка. Im Запуск її в максимальному дозволі буде нехай мене, і це виглядає біса добре. Мені доводилося йти навіть нижче, під час гра B / C було легким натяком відставання і це мене дратувало ....... Так що мій питання: що являє собою безпечну швидкість, я міг годинами Overdrive графічного процесора і графічної пам'яті теж без випалу оце, і якщо я Чи допоможе це? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4850 призначений для 1680x1050 або нижче. Коли ви отримуєте на 24-дюймових моніторів загальної мудрості, щоб отримати щось більш потужне, як 4870 або GTX 260. Існує не встановити макс для розгону, ви повинні знайти свій власний. Це залежить багато в чому від рештою частини установки і тип карти, ви отримаєте.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Вуглецеві Whats Goin On? Ріг ви допомогти мені дизайн більше BTW. Я бачив монітор на Newegg деякий час, але Couldnt собі це дозволити. Потім вони були $ 60 миттєвих знижок та безкоштовна доставка тому я вибрав його. Я не зможу, торкаючись моїх карт на час як це відбувається велике W / Blu мої промені (причина для створення Ріг), і гра виглядає досить добре, як добре. Мені було просто цікаво, якщо б я міг зробити це краще. І спасибі за "мудрість" на карті інформації, я знаю, що Didn't. |
|
| |||
| |||
| Так, якщо б я знав я б сказав, що ви отримаєте 260: P розгону допоможе, Crysis, але це всього лише вимога, погано оптимізованих ігор. Рада, що інші його розробці штрафу.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Та я збираюся на модернізацію моєму моніторі, але не так скоро. Я не міг допустити, що справа рухається життя. Що ви розумієте під 260? |
|
| |||
| |||
| І над синхронізації допомогли поза графіком, але гра почнеться Glitching раз у раз, як відстають і піксельні знебарвлення якась. Я думаю Їм доведеться свою чергу, деякі подробиці залишити речі ... Я думаю, що можу жити без його хоча. |
|
| |||
| |||
| 260 = GTX 260, є багато хорошої ціни на них зараз (я бачив одну за $ 199 із заводом при розгоні).
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вибір автоматичного розгону в овердрайв, коли вона знаходить своє Макс, зниження її 10MHz ядра і пам'яті
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PCI Palit Radeon HD 4850 Sonic Спеціальні додатки (DDR5) | butski | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 червня 2009 13:15 |
| Palit Radeon 4850 Відеокарта проблеми | Pablo15 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 29 травня 2009 03:42 |
| Ati 4850 | robina80 | Графічні карти & Монітори | 15 | 29 жовтня 2008 11:40 |
| Crysis: Warhead - в наступній грі Crysis! | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 17 | 3 жовтня 2008 11:47 |
| Crysis Не працює добре ... апаратна проблема? | Dante3044 | PC & консоль Gaming | 8 | 1 лютого 2008 09:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |