![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета. с моя компютър като моя лаптоп. тя е с S-Video куплунг на гърба с това, което изглежда като снимка на телевизия над нея. въпросите ми е да включите лаптопа ми към моя ТВ и използвам моя телевизор за наблюдение и за наблюдавам подобни филми? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да.
| |||
| |||
| сладък благодаря. Знам, телевизор, не са съвсем резолюцията, но много за филми и goofin наоколо. LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да ви носи добро на отделен кабел, S-Video само под изображението за вас.
| |||
| |||
| И тя не може да бъде S-Video, имам лаптоп с гнездо, че мога да сте заклет беше S-Video гнездо, и след много счупени пина и гняв, разбрах, че wasn't. = P |
|
| |||
| |||
| че ти е гадно аз арго бъда сигурен с лаптоп, но десктопа ще б S-VID |
|
| |||
| |||
| така че, защо човек може да черно-бяла картина вместо цвят |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това ще бъде S-видео картина - най-вече, тъй като разполага с телевизор в него. Това може да се използва за свързване с телевизор, но аудио ще трябва да се извършва отделно.
| |||
| |||
| Цитат:
Аз реализира звука е отделен, но тази част е лесна |
|
| |||
| |||
| Ако тя не разполага с S-VID вход тогава Навярно това е извинение за нов HDTV ако някога там беше един |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Видео към VGA? | Загрей 360 | Графика на карти & Монитори | 8 | 13 Юли 2008 04:29 |
| Видео клип шофьор проблеми-после монитора спря работа! | ljkd13 | Мултимедия & Codecs | 3 | 17 Jan 2008 20:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |