![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci. se svým počítačům jako můj notebook. má s-video zástrčky na zadní straně s tím, co vypadá jako pic z tv nad ní. mé dotazy se můžete i plug mého notebooku na můj tv a použít svůj tv na monitoru a pro watchin rádi filmy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano.
| |||
| |||
| sladké poděkování. Vím, že TV není dost mít rozlišení, ale i pro filmy a goofin kolem. válet se |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujete, aby vaše zvuk na samostatný kabel, S-Video se obraz právě pro vás.
| |||
| |||
| A to nemusí být S-Video, mám notebook s soket, že jsem si mohl přísežným byl S-Video zásuvka, a po mnoha rozdělených čepy a vztek, jsem si uvědomil, že wasn't. = P |
|
| |||
| |||
| naštve, že ano i cant být jisti s notebookem, ale Desktop b s-vid |
|
| |||
| |||
| tak proč si jeden černobílý obrázek místo barvy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude s-video foto - zejména pokud má TV na ni. Toho lze využít pro připojení k televizoru, ale zvuk bude muset být provedeno odděleně.
| |||
| |||
| Citace:
realizovat i zvuku je samostatná část, ale že bylo snadné |
|
| |||
| |||
| Pokud ji nemá S-Vid vstupu pak jistě, že to výmluva pro novou HDTV pokud vůbec někdy, že byl jedním |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Video na VGA? | zagreus 360 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 13. července 2008 04:29 |
| Video video ovladač problémy-pak sledovat přestal pracovat! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. ledna 2008 20:00 |
| Thread Nástroje | |
| |