![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά. με τους υπολογιστές μου όπως μου laptop. έχει μια s-video βύσμα στο πίσω με τι μοιάζει με pic μιας TV πάνω από αυτό. ερωτήσεις μου μπορεί να είναι i βύσμα μου laptop να μου τηλεόραση και χρήση μου τηλεόραση για να παρακολουθούν και για watchin όπως ταινίες; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι.
| |||
| |||
| γλυκιά χάρη. Ξέρω μια τηλεόραση δεν έχουν αρκετά μεγάλη, αλλά το ψήφισμα για τις ταινίες και goofin περίπου. γελάω δυνατά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να σας μεταφέρουν ήχο σε ξεχωριστό καλώδιο, S-Video μόνο παίρνει την εικόνα σας.
| |||
| |||
| Και αυτό δεν μπορεί να είναι S-Video, έχω ένα φορητό υπολογιστή με υποδοχή που θα μπορούσα να έχω ορκιστεί ήταν υποδοχή S-Video, και μετά από πολλά σπασμένα καρφιά και θυμό, συνειδητοποίησα ότι wasn't. = P |
|
| |||
| |||
| ότι είναι χάλια ya i επίκλισης να είναι σίγουρος με φορητό υπολογιστή, αλλά θα desktop β s-vid |
|
| |||
| |||
| Γιατί όμως μία πάρετε μια ασπρόμαυρη εικόνα αντί για χρώμα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα είναι μια εικόνα s-video - ειδικά δεδομένου ότι έχει μια τηλεόραση σε αυτό. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση με μια τηλεόραση, αλλά ήχου θα πρέπει να μεταφέρονται χωριστά.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αντιλαμβάνομαι ήχου είναι ξεχωριστή, αλλά αυτό το μέρος ήταν εύκολο |
|
| |||
| |||
| Αν δεν έχει S-Vid εισροών τότε σίγουρα αυτό είναι ένα πρόσχημα για μια νέα τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, εάν ποτέ υπήρχε ένα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Βίντεο για την vga? | zagreus 360 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 13 Ιουλ 2008 04:29 |
| Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 Ιαν 2008 20:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |