![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački. s mojim računalima kao moj laptop. ima S-video dodatku na leđima s tim što izgleda kao slika iz tv iznad njega. moje pitanje je mogu li plug moj laptop to moj TV i koristiti svoj televizor za monitor i za watchin kao film? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da.
| |||
| |||
| slatka hvala. Znam TV ne imati prilično velike razlučivosti, ali za filmove i goofin oko. lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morate se nositi vaš zvuk na posebnom kabel, S-Video traje samo slike za Vas.
| |||
| |||
| I ona svibanj neće biti S-Video, imam laptop sa socket ja mogao da ste pod zakletvom je bio S-Video utičnica i nakon mnogih slomljena igle i gnjev, i to nije shvatila. = P |
|
| |||
| |||
| to je sranje ya ja licemjerje biti sigurni s laptopa nego desktop će b S-Vid |
|
| |||
| |||
| pa zašto ne jednom dobili crno-bijele slike umjesto boja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će biti s-video sliku - pogotovo jer je tv na tome. To se može koristiti za spajanje na TV, ali audio trebat će se provodi zasebno.
| |||
| |||
| Quote:
I shvatili Zvuk je zasebna, ali taj dio je bio lagan |
|
| |||
| |||
| Ako ga nema S-Vid ulaz onda sigurno to je izgovor za novi HDTV ako ikad tamo bio jedan |