![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, srácok. a számítógépemen, mint egy laptop. hogy az S-video csatlakozó a készülék hátoldalán, ami úgy néz ki mint egy kép a tv, hogy a fent. a kérdéseimre is tudom plug my laptop az én TV és használni a tv a monitor és a watchin, mint a filmeket? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen.
| |||
| |||
| édes köszönet. Tudom, hogy a TV nem elég, hogy a felbontás, de nagyszerű film és goofin körbe. hangosan nevet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be kell, hogy a hang egy külön kábel, S-video csak az a kép az Ön számára.
| |||
| |||
| És ez nem lehet S-Video, nekem van egy laptop egy aljzat, hogy tudtam volna, eskü alatt tett egy S-Video csatlakozó, és miután sok törött csapok és düh, rájöttem, hogy wasn't. = P |
|
| |||
| |||
| hogy szar ya i cant biztosan a laptop, de a Desktop b s-vid |
|
| |||
| |||
| Akkor miért nem az egyik egy fekete-fehér kép helyett színes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez lesz az S-video-kép - különösen, mivel a TV-it. Ezt fel lehet használni a kapcsolódás a TV, de hang kell folytatni külön.
| |||
| |||
| Idézet:
Tudom, hang külön, hanem az a része, nem volt nehéz |
|
| |||
| |||
| Ha ez nem egy S-Vid input akkor biztosan, hogy a kifogás az új HDTV ha valaha is volt |