![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys. Mano kompiuteryje kaip mano nešiojamas. jis turi S-Video Plug apie tai, kas atrodo ir kaip ji Televizija pic atgal. Mano klausimai yra i can plug my Laptop mano TV ir naudoti savo televiziją stebėti ir watchin kaip filmai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip.
| |||
| |||
| Saldūs ačiū. Žinau televizija nelabai turi rezoliucija, bet puikiai tinka filmų ir goofin aplink. garsiai juoktis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia atlikti savo garsą atskiru kabeliu, S-Video tik mano atvaizdą jums.
| |||
| |||
| Ir jis negali būti S-Video, Aš su lizdu, kad galėjau ką prisiekė nešiojamas kompiuteris buvo S-Video "lizdą, o po daugelio metų atsilaiko kaiščių ir pyktis, aš supratau tai wasnt. = P |
|
| |||
| |||
| kad sucks Ya i cant būti tikras, nešiojamas kompiuteris, bet Desktop B s-vid |
|
| |||
| |||
| Tad kodėl viena Get juodai baltą nuotrauką, o ne spalva |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai bus s-video vaizdas - ypač kai jis apie tai televizija. Tai gali būti naudojamas norint prisijungti prie TV, bet garso turės būti vykdoma atskirai.
| |||
| |||
| Citata:
Suprantu garsas yra atskirai, bet ši dalis buvo lengva |
|
| |||
| |||
| Jei jis neturi S-Vid įvesties tada tikrai tai už naują HDTV pasiteisinimas, jei kada nors buvo vienas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Vaizdo VGA? | Zagrėjas 360 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 13 liepa 2008 04:29 |
| Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 sausis 2008 20:00 |
| Temos įrankiai | |
| |