![]() |
|
| |||
| |||
| hey guys. ar saviem datoriem, piemēram, mana klēpjdators. tas ir s-video plug uz muguras ar to izskatās pic no tv virs tās. mani jautājumi ir varu plug manu portatīvo datoru uz manu tv un izmantot savu tv, lai uzraudzītu un watchin kā filmas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā.
| |||
| |||
| sweet thanks. Es zinu, tv nav gluži ir rezolūciju, bet liels, lai filmas un goofin apkārt. lols |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nepieciešams veikt savu skaņu atsevišķs kabelis, S-video tikai ņem image for you.
| |||
| |||
| Un to nevar S-Video, i ir klēpjdators ar rozeti, ka es esmu zvērināts bija S-Video ligzdas, un pēc daudziem šķelto tapu un dusmas, es sapratu, ka wasn't. = P |
|
| |||
| |||
| ka sucks ya i cant būt pārliecināts, ar portatīvo datoru, bet Desktop b s-vid |
|
| |||
| |||
| tad kāpēc vienu saņemt melnbalto attēlu vietā krāsu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas būs S-video attēls - it kā tas ir televīzijas par to. To var izmantot savienojumam ar TV, bet audio būs jāveic atsevišķi.
| |||
| |||
| Quote:
es sapratu, skaņas ir atsevišķs, bet daļa bija viegli |
|
| |||
| |||
| Ja tas nav S-Vid ievades tad, protams, tas ir attaisnojums par jaunu HDTV ja kādreiz bija viena |