![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei baieti. cu computerele mele ca laptop-ul meu. ea are o mufa S-video de pe partea din spate cu ceea ce pare a fi un pic de un televizor deasupra ei. Întrebările mele se pot conecta laptop-ul meu pentru a-mi tv şi de a folosi My TV pentru un monitor şi pentru uitam ca filme? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da.
| |||
| |||
| dulce multumesc. Stiu un tv nu au rezoluţie destul de mare pentru filme, dar şi în jurul goofin. hohot de râs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai nevoie de dvs. pentru a transporta sunet pe un cablu separat, s-video are doar imaginea pentru tine.
| |||
| |||
| Şi este posibil să nu fie S-Video, am un laptop cu un soclu pe care am putut-am jurat a fost un soclu S-Video, şi după mai mulţi rupt insigne şi mânie, am realizat-o wasn't. = P |
|
| |||
| |||
| suge ca tine i cant fi sigur, dar spaţiul de lucru cu laptop-ul va b s-vid |
|
| |||
| |||
| Deci, de ce nu o obţine o fotografie alb-negru, în loc de culoare |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta va fi o imagine S-video - mai ales ca acesta are un TV pe ea. Acest lucru poate fi folosit pentru conectarea la un televizor, dar audio vor trebui să se facă separat.
| |||
| |||
| Citat:
Îmi dau seama de sunet este separat, dar că o parte a fost uşor |
|
| |||
| |||
| În cazul în care nu are o intrare S-Vid, atunci cu siguranţă că este o scuză pentru o nouă HDTV, dacă a existat vreodată un |