![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci. so svojím počítačom ako môj notebook. má s-video konektora na zadnej strane s tým, čo vyzerá ako pic z tv nad ňou. moje otázky sa môžete aj plug môjho notebooku na môj tv a použiť svoj tv na monitore a pre Watchin radi filmy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno.
| |||
| |||
| sladké poďakovanie. Viem, že TV nie je dost mať rozlíšenie, ale aj pre filmy a goofin okolo. válet sa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrebujete, aby vaša zvuk na samostatný kábel, S-Video sa obraz práve pre vás.
| |||
| |||
| A to nemusí byť S-Video, mám notebook s soket, že som si mohol prísažným bol S-Video zásuvka, a po mnohých rozdelených čapmi a zloba, som si uvedomil, že wasn'ta. = P |
|
| |||
| |||
| naštve, že áno i cant byť istí s notebookom, ale Desktop b s-vid |
|
| |||
| |||
| tak prečo si jeden čiernobiely obrázok miesto farby |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude s-video foto - najmä ak má TV na ňu. Toho je možné využiť pre pripojenie k televízoru, ale zvuk bude musieť byť vykonané oddelene.
| |||
| |||
| Citácia:
realizovať i zvuku je samostatná časť, ale že bolo ľahké |
|
| |||
| |||
| Ak ju nemá S-Vid vstupe potom určite, že to ospravedlnenie pre novú HDTV ak vôbec niekedy, že bol jedným |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Video na VGA? | zagreus 360 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 13. júla 2008 04:29 |
| Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. januára 2008 20:00 |
| Thread Tools | |
| |