![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей хлопці. з мого комп'ютера, як мій ноутбук. воно S-Video роз'єм на спині щось схоже ПІК ТБ над нею. це мої питання я можу підключити мого ноутбука до телевізора і використовувати свій телевізор для контролю і Watchin як кіно? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так.
| |||
| |||
| Sweet спасибо. Я знаю, телевізор не зовсім мають резолюції, але більше для фільмів і Goofin навколо. ха-ха-ха |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні знести ваш звук на окремий кабель, S-Video просто бере зображення для вас.
| |||
| |||
| І це не може бути S-Video, у мене є ноутбук з сокетом, що я міг присяги було S-video сокета, і після багатьох сломанной шпильки і гнів, я зрозумів, що це Wasn't. = P |
|
| |||
| |||
| , Яка засмоктує Я. Я нахиляє бути впевнені, з ноутбуком, але робочий стіл буде B S-VID |
|
| |||
| |||
| Так чому ж одні отримати чорно-білу картинку, а не кольору |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це буде S-Video зображення - тим більше, що є телевізор на ньому. Це може бути використано для підключення до телевізора, а звук буде потрібно провести окремо.
| |||
| |||
| Цитата:
Я розумію, звук є окремим, але ця частина була легкою |
|
| |||
| |||
| Якщо це не S-Vid вхідний то, звичайно, це привід для нових HDTV, якщо коли-небудь була одна |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Відео в VGA? | Загр 360 | Графічні карти & Монітори | 8 | 13 липня 2008 04:29 |
| Відео Відео проблеми драйверів потім стежити перестав працювати! | ljkd13 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 17 січня 2008 20:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |