![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki Neseniai nusipirkau Samsung 226BW LCD monitorius, ir man įdomu, jei ten yra kas nors kas žino optimalų nustatymus šio monitoriaus. Man reikia nustatyti spalvos ryškumą ir kontrastą profilis tt ir tt Koks yra geriausias būdas tai pasiekti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paspausdami MagicBright valdymo mygtukas. Kelis kartus, jei tai pagerina klausimų.
| |||
| |||
| Jo, ką aš padariau dėl mano, man atrodo gerai, bet tada Im tik į žaidimų ir interneto šiek tiek Nežinau apie spalvų atkūrimą ir kitas šūdas. |
|
| |||
| |||
| Jei aš būčiau vienas konfigūravimas Linux Norėčiau pateikti šiuos parametrus į xorg.conf HorizSync 30-81,0 VertRefresh 56-75 Poskyrio "Ekranas" Gylis 24 Modes "1680x1050" EndSubsection Windows tvarkyklės nėra, kad ir adapteris / monitorius kartu poreikių nustatymą 1680x1050 24bit spalvos 60 Hz vaizdo atnaujinimo dažniui. Anything else bus sumažinti vaizdo kokybę. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop Battery kalibravimas | agtjev | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Birželis 14, 2009 04:10 |
| Samsung 226BW LCD | gem111 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 1 balandis 2008 00:00 |
| Samsung 226BW kalibravimas | Adrian1 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 20 sausis 2008 12:25 |
| SAMSUNG 226BW monitoriaus ekrano virpėjimas | Adrian1 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 11 sausis 2008 02:33 |
| Samsung Q35 | Jac | Multimedia & Codecs | 5 | 26 liepa 2007 14:48 |
| Temos įrankiai | |
| |