![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi a helyes beállítás a kijelző az én 6800XT GeForce kártya cos kép még homályosabb pixel színét, és úgy tűnik, hogy torz ...... javaslatokat greatly appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen felbontás és a szín mélység van beállítva?
Mi felügyelnie és adapter van kiválasztva a Control Panel képernyőcsatoló a Speciális fület? Ha tud adni nekünk egy kicsit screendump hogy az ellenőrző testület Én lennék érdekelt. What do you monitor valójában? Tárgytalan Auto Image Kiigazítási nem világos a kijelző? My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| ha figyeli videót a YouTube-on és VCD / DVD kép homályos és színes elferdítette a Samsung 226bw LCD legújabb GeForce 6800xt drivers telepített be 1680 x 1050 px felbontás, 60fps frissítési ráta, színmélység a 16-bit még nem járt eredménnyel ... ............ semmilyen módon nem lehet megoldani ezt ..... |
|
| |||
| |||
| Ez a többi YouTube weboldalára homályos és színes torz, amíg az elmosódott videót? A szöveg és a reklámok és a linkeket? |