![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amikor csak játszani a játékot, és azt is, hogy egy jelenetet, hogy a többnyire fekete, akkor az egész monitor elsötétül így nem látom tisztán. Minden segítséget meg ezt a problémát? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kapcsolja ki a dinamikus kontraszt
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Miért van a Új Új Samsung Monitor Futás, 60Hz | Karnage | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | Szeptember 4, 2009 18:40 |
| SAMSUNG 226BW monitor Screen Flicker | Adrian1 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 11. január 2008 02:33 |
| Samsung Monitor | Mennydörgő Jupiter | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 24. november 2007 16:55 |
| Csak nyert a Samsung 214T 21 "LCD monitor | dbuske | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. július 2007 10:52 |
| Téma eszközök | |
| |