![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Acer 22 "F-22, свързани с EVGA GTX 260 ядрото 216. Екранът просто започна трептене сега. Промених на честота на опресняване на възможно най-високата - 60 Hertz - но това не помогна на всички. Какво трябва да направя? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Честота на опресняване няма да направи разлика. Това се случва в Windows, както и в игрите? Има ли закачен до монитора посредством DVI? Ако и двете от тези, вие вероятно имате лоши Фоново в монитора.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз съм уредила чрез HDMI. |
|
| |||
| |||
| Няколко души са коментар за трепкане въпроси за този монитор. То може да бъде проблем със счупени динамичен контраст. Бих го връща за друг модел, ако е възможно.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC замръзва, трептене пиксели? Работи само в безопасен режим .. | Andy57 | Общи Хардуер Чат | 5 | Вчера 12:11 |
| Син екран Windows изпръсквам екран | Mukk1987 | Windows операционни системи | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Pc към телевизионния екран? | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 януари 2008 14:29 |
| А направо трептене линия | kknight0506 | Графика на карти & Монитори | 1 | 22 април 2007 01:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |