![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Acer 22 "F-22 συνδεδεμένη με μια ΕΒΓΑ GTX 260 πυρήνα 216. Η οθόνη μόλις τώρα άρχισε flickering. Θα αλλάξει το ρυθμό ανανέωσης να είναι όσο το δυνατόν - 60 Hertz - αλλά αυτό δεν βοήθησε καθόλου. Τι πρέπει να κάνω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ανανέωση επιτόκιο δεν θα κάνει τη διαφορά. Αυτό συμβαίνει σε Windows όσο και σε παιχνίδια; Είσαι αγκύλος μέχρι την παρακολούθηση μέσω DVI; Αν και οι δύο από αυτές, που ενδέχεται να έχουν ένα κακό φωτισμό στην οθόνη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είμαι κάπνισμα, μέσω HDMI. |
|
| |||
| |||
| Πολλοί άνθρωποι είναι τρεμοσβήματος σχολιάζοντας σχετικά με θέματα σχετικά με αυτή την παρακολούθηση. Μπορεί να είναι ένα θέμα με σπασμένα δυναμική αντίθεση. Θα επιστρέψει για ένα διαφορετικό μοντέλο, αν είναι δυνατόν.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |