![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Acer 22 "F-22 povezana s EVGA GTX 260 core 216. Zaslonu jednostavno počeo titranje sada. Sam promijenio osvježiti stopu na najvišoj mogućoj - 60 Hertz - ali to nije uopće pomoći. Što trebam učiniti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osvježi stopa neće napraviti razliku. To se događa u sustavu Windows, kao i u igrama? Jeste li upecan i do monitora putem DVI? Ako oba od tih, vi vjerojatno imati loše pozadinsko u monitor.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Zakačen sam se preko HDMI. |
|
| |||
| |||
| Nekoliko ljudi komentirajte o pitanjima plamičak na ovom monitoru. On svibanj biti problem s pokvario dinamični kontrast. Ja bih vratiti ga za neku drugu model ako je moguće.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |