![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Acer 22 "F-22 kötni egy EVGA GTX 260 fő 216. A képernyőn villódzó csak most kezdődött. Megváltoztattam a frissítés a lehető legmagasabb - 60 Hz - de ez nem segít egyáltalán. Mit tegyek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Frissítés mértéke nem tesz különbséget. Ez történik a Windows, valamint a játékok? Ön még Bekapcsoltattam a monitor via DVI? Ha a két, akkor valószínűleg egy rossz háttérvilágítás a monitor.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én Bekapcsoltattam HDMI. |
|
| |||
| |||
| Több embert észrevételezési mintegy villódzásmentes kérdéseket, ez monitor. Lehet olyan kérdés, törött dinamikus kontraszt. Azt vissza egy másik modell, ha lehet.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC Fázik, villódzó képpontok?? Csak akkor működik, csökkentett módban .. | Andy57 | Általános fémáru Chat | 5 | Tegnap 12:11 |
| Kék képernyő a Windows splash screen | Mukk1987 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 15. április 2008 13:22 |
| PC-TV-képernyőn? | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. január 2008 14:29 |
| A villódzó egyenes vonal | kknight0506 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 22. április 2007 01:24 |
| Téma eszközök | |
| |