![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Acer 22 "F-22 מחובר של EVGA GTX 260 ליבה 216. המסך החל מהבהב רק עכשיו. שיניתי את קצב הרענון הגבוה ביותר האפשרי על - 60 הרץ - אבל זה לא עזר בכלל. מה עלי לעשות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קצב הרענון לא יהפכו הבדל. זה קורה ב-Windows, כמו גם במשחקים? האם אתה מכור עד לפקח באמצעות DVI? אם שתי אלו, סביר להניח שיהיה לך רע backlight של המסך.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני מכור באמצעות HDMI. |
|
| |||
| |||
| כמה אנשים commenting לגבי בעיות להבהב על המסך. זה עלול להיות בעיה עם קונטרסט דינמי שבור. אני מעוניין להחזיר אותו מודל אחר, אם ניתן.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב קופא, מהבהב פיקסלים?? עובד רק במצב בטוח .. | Andy57 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 26 נובמבר 2009 12:11 |
| מסך כחול מסך של Windows סנסציה | Mukk1987 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -15 לאפריל 2008 13:22 |
| על מסך המחשב לטלוויזיה? | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 8 ינואר 2008 14:29 |
| קו ישר מהבהב | kknight0506 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 22 אפריל 2007 01:24 |
| שרשרת כלים | |
| |