![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Acer 22 "F-22" prijungtas prie EVGA GTX 260 core 216. Ekranas tik prasidėjo mirgėjimas dabar. Pakeičiau atnaujinimo dažnis ir kiek įmanoma - 60 Hertz - bet tai nepadėjo visai. Ką turėčiau daryti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atnaujinti kurs ne daryti skirtumo. Tai atsitinka, Windows taip pat žaidimai? Ar jūs užsikabinęs, kad per DVI monitoriaus? Jei šios abi, jums gali būti blogos apšvietimo ir monitorius.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
I'm hooked up via HDMI. |
|
| |||
| |||
| Keli žmonės yra komentarų apie mirgėjimas klausimus dėl šio monitoriaus. Tai gali būti sutrikusios dinaminis kontrastas problema. Norėčiau grąžinti jį į kitą modelį jei tai įmanoma.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC pakimba, mirgėjimas taškų? Veikia tik imu .. | Andy57 | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 26, 2009 12:11 |
| Blue Screen "Windows" ekrano užsklanda | Mukk1987 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 15, 2008 13:22 |
| PC prie TV ekrano? | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 8 sausis 2008 14:29 |
| Mirgėjimas tiesios linijos | kknight0506 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Balandis 22, 2007 01:24 |
| Temos įrankiai | |
| |