![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir ACER 22 "F-22 savienots EVGA GTX 260 kodols 216. Ekrāns tikko sākās mirgošanas tagad. Es mainīts atsvaidzes intensitāti, lai iespējami augstāko - 60 Hz - bet tas nepalīdzēja nemaz. Ko man darīt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsvaidzes intensitāte necietīs atšķirība. Tas notiek ar Windows, kā arī spēles? Vai jūs saliekts līdz kontrolēt caur DVI? Ja abi no tiem, jums var būt slikts apgaismojums ir monitors.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Es esmu līks up via HDMI. |
|
| |||
| |||
| Vairāki cilvēki komentē par mirgošanas jautājumu par šo monitoru. Tā var būt problēma ar šķelto dinamisko kontrastu. Es gribu atpakaļ to atšķirīgu modeļa, ja iespējams.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |