![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám Acer 22 "F-22 pripojený na EVGA GTX 260 Jadro 216.
Obrazovky práve začalo blikání teraz. I zmenil obnovovaciu frekvenciu na najvyššiu možnú - 60 hertz - ale že to nepomáha, vôbec. Čo mám robiť? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Obnovovacia frekvencia nebude rozdiel.
To sa deje vo Windows, rovnako ako v hre? Ste zahnutý do monitora cez DVI? Ak sú obe tieto pravdepodobne budete mať zlý podsvietenia na monitore.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Som posadnutý až cez HDMI. |
|
|
|||
|
|||
|
Niekoľko ľudí sa skomentoval asi blikání otázok o tomto monitore. To môže byť problém s porušujúcim dynamický kontrast. By som sa vrátiť pre iný model, ak je to možné.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|