![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Ацер 22 "Ф-22 повезана са ЕВГА ГТКС 260 цоре 216. Екрану једноставно почео титрање сада. Сам променио освежити стопу на највишој могућој - 60 Хертз - али то није уопште помоћи. Шта да радим? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Освежи стопа неће направити разлику. То се дешава у систему Уиндоус, као и у играма? Јесте ли упецан и до монитора путем ДВИ? Ако оба од тих, ви вероватно имати лоше позадинску у монитор.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Закачен сам се преко ХДМИ. |
|
| |||
| |||
| Неколико људи примедба о питањима пламичак на овом монитору. Он мај бити проблем са покварио динамички контраст. Ја бих вратити га за неку другу модел ако је могуће.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунар замрзава треперења пиксели? Ради само у Сафе моду .. | Анды57 | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 26. новембар 2009 12:11 |
| Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран | Мукк1987 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Пц на ТВ екрану? | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 8 јануар 2008 14:29 |
| Равне линије титрање | ккнигхт0506 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 22 април 2007 01:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |