![]() |
|
| |||
| |||
| Bir Acer 22 "F-22 sahip bağlı bir EVGA GTX 260 çekirdek 216. Ekran şimdilik titrek başladı. Ben mümkün olan en yüksek için - 60 Hertz - yenileme hızını değişti ancak hiç yardım etmedi. Ne yapmalıyım? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yenileme hızı bir fark yapmaz. Bu, Windows gibi oyunlarda olur? Size DVI ile monitöre bağladım misiniz? Eğer her ikisi de, büyük olasılıkla monitörün kötü bir arka plan var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben HDMI üzerinden bağladım yaşıyorum. |
|
| |||
| |||
| Birçok insan bu monitörde titreme sorunlar hakkında yorum vardır. Bu bozuk dinamik kontrast bir sorun olabilir. Ben farklı bir modeli mümkünse için iade ediyorum.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |