![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| При разрешаване на моя компютър, за да включите монитора, тя прави това съвсем нормално, и тогава, когато аз отивам да го събуди, екранът LED само импулси зелено, след това ще изключите компютъра си и да го включите отново, тя преминава през нормална настройка, но когато става trys да представи дневника на екрана той прави същото отново, опитайте още няколко време тя може да работи, но ако той dosent аз трябва да го остави твърде 24 часа преди това тя ще работи, е този компютър проблем или проблем монитора? |
|
| |||
| |||
| Бих си сложа пръста на монитора, както съм сигурен, че няма да работят след 24 часа, ако е хардуерен проблем, би ли евентуално го пробвам друга машина? ако не е било възстановяване или да го вземат в магазина компютър ремонт и ги помолете да го тест за вас. Ако те казват, че е добре след това тя може да бъде вашата видеокарта прегряване или просто отказва. |
|
| |||
| |||
| KK благодаря за информация, понякога тя ще се събуди от странен Wen си включа компютъра си в,, но не през цялото време |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблеми след свалянето анимирани скрийнсейвър | nopcsavy | Windows операционни системи | 0 | 9 юни 2009 12:32 |
| Linux мента - Проблеми с разделителна способност на екрана | phillipbooker08 | Linux & Алтернативни OS | 0 | 4 юни 2009 18:52 |
| HELP син екран! И повече проблеми! | nukelemon | Общи Софтуер Чат | 2 | 4 януари 2009 10:22 |
| LG KG800 екрана проблеми. | katana | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 17 Окт 2008 04:42 |
| Син екран Проблеми | Satman858 | Общи Софтуер Чат | 24 | 4 Август 2008 11:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |