menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Obrazovka problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 25.dubna 2008, 05:25
Člen Skupina

Default Obrazovka problémy

Při povolování můj počítač zapnout monitor, je to naprosto normální, a pak, když jdu ho probudit, LED obrazovka jen luštěniny zelená, pak zase il počítač vypnout a znovu zapnout, to jde přes běžné nastavení, ale když trys produkovat záznam na obrazovce je to stejné jako dřív, zkuste pár více času, to by mohlo fungovat, ale pokud dosent budu muset nechat až příliš 24 hodin před tím, než se pak práce, je to počítač problém nebo monitoru problém?
Old 25.dubna 2008, 05:28
Dárce Skupina

Já bych si vzpomenout na monitoru, jak jsem si jistý, že by to nefungovalo po 24 hodin, pokud by bylo chybou hardwaru, případně můžete zkusit na jiném počítači? není-li to buď vrácení peněz nebo odneste jej do obchodu počítačového servisu a požádat je, aby to pro vás test. Pokud řeknou, že je v pořádku, může to být vaše grafická karta přehřívá, nebo prostě vzdát.
Old 25.dubna 2008, 14:47
Člen Skupina

kk díky za info, někdy se probudí ze své dovádění wen i zásuvný modul má laptop do, ale ne pořád
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy po stažení animované spořiče displeje nopcsavy Operační systémy Windows 0 9. červen 2009 12:32
Linux mincovna - problémy s Rozlišení obrazovky phillipbooker08 Linux & Alternativní OS 0 4. června 2009 18:52
NÁPOVĚDA BLUE SCREEN! A další problémy! nukelemon Obecné Software Chat 2 4. leden 2009 10:22
LG KG800 obrazovky problémy. Katana Notebooky, Mobily a PDA 2 17. října 2008 04:42
Modrá obrazovka Problémy Satman858 Obecné Software Chat 24 4. srpna 2008 11:06
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.