μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Οθόνη προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Απριλίου 2008, 05:25
Μέλος Ομάδα

Default Οθόνη προβλήματα

Όταν ο υπολογιστής μου επιτρέπει να ενεργοποιήσετε την οθόνη μακριά, κάνει αυτό το απόλυτα φυσιολογικό, και στη συνέχεια όταν πάω να ξυπνήσει το πάνω, η οθόνη LED μόλις όσπρια πράσινο, στη συνέχεια, il σειρά του τον υπολογιστή και ανοίξτε τον πάλι, αυτή περνά μέσα από την κανονική εγκατάστασης, αλλά όταν δοκιμάζει να παράγει το αρχείο καταγραφής στην οθόνη κάνει το ίδιο πάλι, δοκιμάστε μια-δυο περισσότερο χρόνο αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά αν αυτό dosent έχω να εναπόκειται πολύ 24 ώρες πριν, θα είναι τότε το έργο, αυτό είναι ένας υπολογιστής πρόβλημα ή πρόβλημα οθόνη;
Old 25 Απριλίου 2008, 05:28
Ομάδα Δωρητών

Default Οθόνη προβλήματα

Είχα θέσει το δάχτυλό μου στην οθόνη, όπως είμαι βέβαιος ότι δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει μετά από 24 ώρες, εάν ήταν ένα ζήτημα υλικού, θα μπορούσατε να το δοκιμάσετε, ενδεχομένως, σε άλλο μηχάνημα; αν δεν επιστροφή ούτε να είναι σε ένα κατάστημα επισκευής υπολογιστών και να τους ζητήσετε να το δοκιμάσετε για εσάς. Εάν λένε ότι είναι ωραία τότε θα μπορούσε να σας κάρτα γραφικών υπερθέρμανση ή απλά να σταματήσει.
Old 25 Απριλίου 2008, 14:47
Μέλος Ομάδα

Default Οθόνη προβλήματα

kk ευχαριστώ για τις πληροφορίες, μερικές φορές θα ξυπνήσει από τις γελοιότητες του wen i plug φορητό υπολογιστή μου, αλλά δεν είναι όλη την ώρα
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προβλήματα μετά τη λήψη κινουμένων οθόνης nopcsavy Λειτουργικά συστήματα Windows 0 9 Ιουν 2009 12:32
Linux Mint - Προβλήματα ανάλυση οθόνης phillipbooker08 Linux & Εναλλακτικές OS 0 4η Ιουν 2009 18:52
HELP μπλε οθόνη! Και περισσότερα προβλήματα! nukelemon Γενικά Λογισμικό Chat 2 4η Ιανουαρίου 2009 10:22
LG KG800 οθόνη προβλήματα. katana Laptops, Κινητά & PDA 2 17 Οκτ 2008 04:42
Μπλε οθόνη Προβλήματα Satman858 Γενικά Λογισμικό Chat 24 4η Αυγούστου 2008 11:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.