![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kada omogućavajući moj računalo isključite monitor, da ne ovo savršeno normalno, i onda kada idem probuditi ga gore, LED ekran samo mahunarke zelena, onda il uključite računalo isključiti i ponovo uključiti, to ide kroz normalan postava, ali kad trys proizvoditi prijaviti na ekranu čini opet isti, pokušajte nekoliko više vremena da bi moglo raditi, ali ako to dosent imam ga ostaviti previše 24 sata prije nego što je tada će raditi, je ovo računalo Problem monitor ili problem? |
|
| |||
| |||
| Ja bih stavio prst na monitor, kao siguran sam da to ne bi radio nakon 24 sati, ako je hardverski problem, možeš eventualno probati na drugom računalu? ako nije bilo povrata ili ga odvesti na popravak računalo dućan i zamolite ih da to test za vas. Ako oni kažu da dobro je onda to može biti vaša grafička kartica pregrijavanja ili samo odustajanje. |
|
| |||
| |||
| kk hvala za info, ponekad će se probuditi iz svog antics izraslina ja plug moj laptop unutra, ali ne sve vrijeme |